Geldzorgen? U kunt terecht bij WIL

WIL kan inwoners van Houten, Lopik, IJsselstein en Nieuwegein helpen om van hun betalingsachterstanden af te komen. Voorkomen is beter dan genezen.

Hoe eerder mensen hulp zoeken, hoe beter. Onze hulp is gratis. Inwoners mogen zelf contact opnemen.

Gratis advies of even meekijken

Wij kijken eerst gewoon even mee. En helpen overzicht en inzicht te krijgen in de geldzaken. We geven ook advies. Wie weet is er nog ergens geld aan te vragen.
Is er meer nodig? Dan kunnen we bijvoorbeeld samen een budgetplan maken. Of we bieden budgetbeheer aan. Ook kunnen we soms helpen betalingsregelingen te treffen. Of we maken afspraken met bedrijven over kwijtscheldingen.
 
Budgetbeheerder Eva: 'Wij zijn niet zo eng als men soms denkt. We kijken en denken graag mee met onze klanten. Samen bedenken we oplossingen. Later leren we klanten wat verder vooruit te kijken. In plaats van achteraf problemen te moeten oplossen. Uiteindelijk zijn mensen vaak opgelucht als ze ons gezien en gesproken hebben.'

Meer informatie

Heeft u geldzorgen of kent u iemand die hulp nodig heeft? Vul het contactformulier in op www.wil-lekstroom.nl/geldzorgen of bel met 030 – 70 22 300 om af te spreken.