WIL weer in Stadshuis Nieuwegein

Alle klantgesprekken bij WIL in Nieuwegein zijn weer in het Stadshuis aan het Stadsplein 1B. De verbouwing is eind dit jaar echt klaar.

Wilt u iets afgeven voor WIL? Dat kan op werkdagen bij onze balie op de 3e verdieping, tussen 8.30 en 16.30 uur. Eind 2024 hebben we betere spreekkamers en prettiger ruimtes om bijeenkomsten voor u te organiseren. Tijdens de verbouwing ontvangen wij u zo netjes en rustig mogelijk.

WERKpunt Lekstroom: elke woensdag 13.00 - 16.00 uur

Vanaf 4 september is het WERKpunt Lekstroom gestart. Elke woensdag van 13.00 – 16.00 uur zit er iemand voor u klaar voor een persoonlijk gesprek over werk en (om)scholing. U vindt het WERKpunt in het Stadshuis Nieuwegein op de begane grond. Meteen links vanaf de ingang aan de kant van Theater De Kom. Van harte welkom!

Stadshuis Nieuwegein open voor iedereen

Het Stadshuis Nieuwegein is er voor iedereen. Er wordt van alles georganiseerd voor jong en oud. En u vindt er heel veel plekken om te werken, te studeren, te lezen of te ontmoeten. Loop dus gerust binnen. De toegang is gratis! Het Stadshuis Nieuwegein is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Bibliotheek Nieuwegein 

  • Heeft u een Stadspas Nieuwegein? U kunt gratis lid worden van de bibliotheek. 
  • U kunt ook boeken lenen in Nieuwegein als u lid bent van de bibliotheek in een andere gemeente. Bij de balie geeft u uw eigen pasnummer op. Dan wordt het voor u geregeld. Het kan zijn dat uw eigen bibliotheek ook nog iets in uw gegevens moet aanvinken.

Ook in het Stadshuis

De partners in het Stadshuis zijn de gemeente Nieuwegein, Kunstgein, het Vrijwilligershuis, Movactor, Geynwijs en het Woonloket. En WIL dus! De GGD sluit later aan.